Göd Alacsonyenergiájú ház

A tervezési program, 3 szintes, részben alápincézett, alacsonyenergiájú családiházra szólt.

A tervezett épület gyönyörű környezetben, nagy fákkal körülvett, botanikus kert szomszédságában fekszik. Így egyértelmű volt a tervezésnél, hogy az energiaigény minimalizálása mellett, minél nagyobb felületeket, nagyvonalú tereket, alsó, felső teraszt nyissunk a határos, épület nélküli, ősfás park felé.

A földszinti belmagasságot megemeltük, fokozva ezzel a terek nagyvonalúságát. Kiegészítő fűtésként és látványelemként is használt kandalló került beépítésre a nappali térben.

A földszinten egy vendégszoba, hozzá kapcsolódó fürdőszobával, valamint dolgozó, külön mosdó és a konyhához kapcsolódó kamra került beépítésre.

A kétállásos garázs szervesen kapcsolódik az épülethez.